Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversitede okumak

Rüyada üniversitede okumak

Rüyada üniversitede okumak kazançlı bir döneme girileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine alamet eder.

Rüyada üniversitede okumak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada üniversitede okumak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite okumak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Rüyada üniversitede okuduğunu görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite okuduğunu görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, ün salacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikinci üniversite okumak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına alamet eder.

Rüyada tekrar üniversite okumak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite kazandığını görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite hoca görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments