Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci üniversite okumak

Rüyada ikinci üniversite okumak

Rüyada ikinci üniversite okumak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işaret eder.

Rüyada ikinci üniversite okumak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kişiler sizi güvenli yatırımlara yönlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada üniversitede okumak alanında marka bir isim olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversitede okuduğunu görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikinci üniversite okumak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tekrar üniversite okumak önemli kararlar alınacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada üniversite okuduğunu görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına inanılır.

Rüyada üniversite okumak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, beklenen mirasın alınacağına yorulur.

Rüyada üniversitede hoca olmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada üniversiteye yerleşmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments