Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteye tekrar girmek

Rüyada üniversiteye tekrar girmek

Rüyada üniversiteye tekrar girmek adının her yerde geçeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok iyi şeylere, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına alamet eder.

Rüyada üniversiteye tekrar girmek gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Rüyada üniversiteye tekrar girmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada tekrar üniversite okumak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına rivayet eder.

Rüyada üniversitede sınava girmek şifa edineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, keyifli sohbetler edeceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavına girmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversitede derse girmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, huşu içinde devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada üniversite kapısından girmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına işaret eder.

Rüyada üniversite sınava girmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekrar işe girmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments