Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite bahçesinde olduğunu görmek

Rüyada üniversite bahçesinde olduğunu görmek

Rüyada üniversite bahçesinde olduğunu görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversite bahçesinde olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Rüyada üniversite bahçesinde olduğunu görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite bahçesi görmek hayırlı terfiler alınacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite bitirmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada üniversite öğrencisi olmak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınıfı görmek muradına ereceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments