Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite okuduğunu görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada üniversite rektörü görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada üniversitede hoca olmak mutluluk bulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments