Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite bahçesi görmek

Rüyada üniversite bahçesi görmek

Rüyada üniversite bahçesi görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, verimin ve bereketin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, önemli kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada üniversite bahçesi gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Rüyada üniversite bahçesi görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalettir.

Rüyada üniversite bahçesinde olduğunu görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek mal ve rızkın çoğalmasına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite ismi görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Rüyada üniversiteye gitmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet eder.

Rüyada üniversite cübbesi giymek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada üniversitede derse girmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancının çok düşeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada kendini üniversitede görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments