Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınıfı görmek

Rüyada üniversite sınıfı görmek

Rüyada üniversite sınıfı görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, çok başarılı adımlar atacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınıfı gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Rüyada üniversite sınıfı görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada üniversiteye girdiğini görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine işaret eder.

Rüyada üniversite profesörü görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, fesada bulaşacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite arkadaşını görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite öğrencisi görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments