Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada una bulanmak

Rüyada una bulanmak

Rüyada una bulanmak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada una bulanmak gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Rüyada una bulandığını görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada una bulanmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada toza bulanmak yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yemekten midesi bulanmak çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışkıya bulanmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada ayakları çamura bulanmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hasret çekileceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada midesi bulandığını görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments