Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un ve hamur görmek

Rüyada un ve hamur görmek

Rüyada un ve hamur görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, zorlukların geride kalacağına, helal kazanç elde edeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada un ve hamur gördüyseniz:

  • Gerçek hislerinizi göstermemeniz sizi tuhaf bir durumda bırakabilir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada unla hamur yapmak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulur.

Rüyada un ve hamur görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada un hamur ekmek görmek işlerini toparlayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine inanılır.

Rüyada hamur un görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada un hamur görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine tabir olunur.

Rüyada unu hamur yapmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada un satın aldığını görmek zor bir dönem geçirileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments