Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur un görmek

Rüyada hamur un görmek

Rüyada hamur un görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada hamur un gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada hamur un görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet eder.

Rüyada un ve hamur görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalettir.

Rüyada unu hamur yapmak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine inanılır.

Rüyada un hamur görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada un hamur ekmek görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada unla hamur yapmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulur.

Rüyada un kavurduğunu görmek çocuk sahibi olunacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments