Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unla hamur yapmak

Rüyada unla hamur yapmak

Rüyada unla hamur yapmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yarınlarına inanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada unla hamur yapmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada unla hamur yapmak moralin bozulacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada unu hamur yapmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine yorulur.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya alamet eder.

Rüyada hamur un görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yeni bir eve taşınacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada un ve hamur görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada un hamur görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada un hamur ekmek görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada un helva yapmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments