Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır unundan hamur yapmak

Rüyada mısır unundan hamur yapmak

Rüyada mısır unundan hamur yapmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet eder.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada unu hamur yapmak anne ve baba duası alınacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, variyetinin her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada unla hamur yapmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır unu yemek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada mısır unu almak kazancın gittikçe artacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada mısır unu görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada mısır un görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır hamuru görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, amaçlarına ulaşmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments