Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un hamur ekmek görmek

Rüyada un hamur ekmek görmek

Rüyada un hamur ekmek görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada un hamur ekmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz halletmeli başkalarına güvenmemelisiniz.

Rüyada un hamur ekmek görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada un ve hamur görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret eder.

Rüyada unu hamur yapmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada unla hamur yapmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada un hamur görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamur un görmek ticarette yol katedeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada undan ekmek yapmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments