Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un hamur görmek

Rüyada un hamur görmek

Rüyada un hamur görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada un hamur gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada unla hamur yapmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada un hamur görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur un görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada un ve hamur görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada unu hamur yapmak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Rüyada un hamur ekmek görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, ailesinin de büyük olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değirmen un görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments