Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey unuttuğunu görmek

Rüyada birşey unuttuğunu görmek

Rüyada birşey unuttuğunu görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada birşey unuttuğunu gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada un karıştırmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, canının kıymetini bileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada paket un görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, güzel günlerin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada un çalmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, iyi geçim halinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada un çuvallamak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada birine un vermek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada unun içinde altın görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada un satın almak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, manevi olarak da yıpranacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments