Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unutarak orucu yemek

Rüyada unutarak orucu yemek

Rüyada unutarak orucu yemek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çok eğleneceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işarettir.

Rüyada unutarak orucu yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek onlardan taraf hayır göreceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek evdeki birinin yolculuk yapacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, bolluğa kavuşacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işaret eder.

Rüyada oruçken unutup yemek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada orucu unutarak yemek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments