Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un değirmeni görmek

Rüyada un değirmeni görmek

Rüyada un değirmeni görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada un değirmeni gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada değirmende un görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulur.

Rüyada un değirmeni görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına işarettir.

Rüyada değirmen un görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada değirmende un öğütmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yel değirmeni görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada değirmende mısır öğütmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değirmene gitmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işarettir.

Rüyada kahve değirmeni görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments