Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın tartmak

Rüyada altın tartmak

Rüyada altın tartmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onları gücendireceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada altın tartmak gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Rüyada altın tartmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüm tartmak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, iftiraya uğrayacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek tartmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada patates tartmak hem mal ve para kaybedeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, hasretlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada pirinç tartmak günahkâr olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret eder.

Rüyada sebze tartmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada süt tartmak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini tartmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments