Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana yemek

Rüyada tarhana yemek

Rüyada tarhana yemek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tarhana yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Rüyada kuru tarhana yemek ileride çok zengin biri olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada tarhana yemek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada tarhana çorbası yemek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalettir.

Rüyada yaş tarhana yemek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine işarettir.

Rüyada taze tarhana görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada tarhana yaparken görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana dökmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana elemek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments