Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru tarhana almak

Rüyada kuru tarhana almak

Rüyada kuru tarhana almak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru tarhana almak gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Rüyada kuru tarhana almak sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işarettir.

Rüyada tarhana kurusu görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada kuru tarhana yemek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada kuru tarhana görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada tarhana çorbası yemek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana dökmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana corbasi pisirmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işarettir.

Rüyada tarhana pişirmek imkânsızı başaracağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments