Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana hamuru yapmak

Rüyada tarhana hamuru yapmak

Rüyada tarhana hamuru yapmak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, kafasının rahat olacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarhana hamuru yapmak gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada tarhana hamuru yapmak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarhana hamuru görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, para pul sahibi olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur tarhana görmek bir ortaklık kurulacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana çorba yapmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, istediği noktalara ulaşacağına, kasasının ağırlaşacağına yorulur.

Rüyada tarhana çorbası yapmak kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada tarhana yapmak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işarettir.

Rüyada tarhana karıştırmak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments