Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden tarhana almak

Rüyada birinden tarhana almak

Rüyada birinden tarhana almak bazen umutlarını yitireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Rüyada birinden tarhana almak gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Rüyada birine tarhana vermek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana aşı görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalettir.

Rüyada tarhana yapıldığını görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada tarhana çorbası dökmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaş tarhana görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, hep yerinde sayacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada tarhana yediğini görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ona kol kanat gereceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada tarhana yemek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, kendisine şifa olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Rüyada tarhana çorba yapmak düşmanlarına da dost olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments