Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yediğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yemek günahlarının affedileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada un kurabiyesi görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada unlu kurabiye yemek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

Rüyada un kurabiyesi yapmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurabiye yediğini görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurabiye pasta görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kurabiye görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments