Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un kurabiyesi yemek

Rüyada un kurabiyesi yemek

Rüyada un kurabiyesi yemek rahatsızlık vereceğine, parasının ve canın güvende olacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, arabasını ve toprağının olacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada un kurabiyesi yemek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada unlu kurabiye yemek duygularının karşılık göreceğine, bereketli yağmurlara, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada un kurabiyesi yemek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, istediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yapmak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada un kurabiyesi görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek dertlerin bitip huzura erileceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu kurabiye yemek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments