Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak sorunların üzüntülere neden olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı kurabiye görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurabiye hamuru yapmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, akıllı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada tuzlu kurabiye yapmak rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, şöhret elde edeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına inanılır.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, alın terinin karşılığını alacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments