Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurabiye çalmak

Rüyada kurabiye çalmak

Rüyada kurabiye çalmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine alamet eder.

Rüyada kurabiye çalmak gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Rüyada kurabiye çalmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kısmetinin artacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek rahat bir hayata sahip olunacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada şekerli kurabiye yemek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı kurabiye görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kek kurabiye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak karşısına iyi insanların çıkacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments