Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak katmak

Rüyada sarımsak katmak

Rüyada sarımsak katmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sarımsak katmak gördüyseniz:

  • Kapınızı açık tutmalı, gönderilen mesajların gerekli kişilere ulaştığından emin olmalısınız.

Rüyada sarımsak katmak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına delalet eder.

Rüyada süte su katmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada balığa su katmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına yorulur.

Rüyada yemeğe su katmak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, istediği noktalara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş aşa su katmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada limon katmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada tuz katmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada yemeğe şeker katmak uzaktan haberler işiteceğine, yüzün güleceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments