Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değirmen un görmek

Rüyada değirmen un görmek

Rüyada değirmen un görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada değirmen un gördüyseniz:

  • Bir tedbir almanız gerekiyor.

Rüyada değirmende un öğütmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada değirmende un görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada un değirmeni görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada değirmen un görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada değirmen taşı görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, endişelerin son bulacağına, bol dua edeceğine işarettir.

Rüyada su değirmeni görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yel değirmeni görmek kimseyle konuşmaz olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada değirmende buğday öğütmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments