Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtaya tutunmak

Rüyada tahtaya tutunmak

Rüyada tahtaya tutunmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, malını ve canını riske edeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına inanılır.

Rüyada tahtaya tutunmak gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada tahtaya tutunmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına delalet eder.

Rüyada dala tutunmak yıpranacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya tutunmak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işarettir.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaç köküne tutunmak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kayaya tutunmak kudretinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kamyona tutunmak kalp kıracağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments