Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumu tırmanmak

Rüyada uçurumu tırmanmak

Rüyada uçurumu tırmanmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada uçurumu tırmanmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyle uzlaşabileceğiniz bir açı yakalamaya bakmalısınız.

Rüyada uçurumu tırmanmak dualarının kabul olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet eder.

Rüyada uçurum tırmanmak asil kimselerden çıkacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada uçuruma tırmanmak gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak tatsız haberlerin alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan tırmanmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik bir yere tırmanmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeye tırmanmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak eskisinden de iyi olacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments