Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma tırmanmak

Rüyada uçuruma tırmanmak

Rüyada uçuruma tırmanmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, kendi işinin sahibi olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, tabiatı kötü olan kişiye, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada uçuruma tırmanmak gördüyseniz:

  • Doğru izlenim bırakmak istiyorsanız doğru yöntemi kullanmanız gerekiyor.

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurum tırmanmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uçurumu tırmanmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, kırgınların barışacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan tırmanmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına delalettir.

Rüyada uçuruma tırmanmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada tavana tırmanmak kendine geleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ormanda tırmanmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada karda dağa tırmanmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments