Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir yere tırmanmak

Rüyada dik bir yere tırmanmak

Rüyada dik bir yere tırmanmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dik bir yere tırmanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanızla zor bir durum yaşayabilirsiniz, duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada dik yere tırmanmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik bir yere tırmanmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada dik dağa tırmanmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada dik bir yamaca tırmanmak işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik bir dağ tırmanmak içinin rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada dik bir dağa tırmanmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik yokuşu tırmanmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments