Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan tırmanmak

Rüyada uçurumdan tırmanmak

Rüyada uçurumdan tırmanmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, neşeleneceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan tırmanmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken düzenlemeler var.

Rüyada uçuruma tırmanmak şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurum tırmanmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumu tırmanmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak yaşama hevesinden olacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan tırmanmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçlara tırmanmak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivene tırmandığını görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerinin bollaşacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına işarettir.

Rüyada karlı dağa tırmanmak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments