Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, güç alacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı tırmanmak yeni bir şehre yerleşileceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada iple yukarı tırmanmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine inanılır.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada yukarı tırmanmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada yukarıya tırmanmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına yorulur.

Rüyada uçuruma tırmanmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, doğruluğu bulacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments