Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan uçtuğunu görmek

Rüyada uçurumdan uçtuğunu görmek

Rüyada uçurumdan uçtuğunu görmek hastalanacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan uçtuğunu gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları gerektiren konularda, grup faaliyetleri esnasında veya ortaklık yapılması gereken işlerde sorun veya pürüzlerle karşılaşılabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan uçtuğunu görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan atlayan birini görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, üstün başarılar alacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan itilmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yanlış yollardan döneceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek uçurum görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments