Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek

Rüyada arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek

Rüyada arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın uçurumdan uçtuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konu veya durumlar işlerinize karışırsa ilerlemeniz yavaşlayabilir.

Rüyada arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işarettir.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın denize uçtuğunu görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kişinin daha çok kazanacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına alamet eder.

Rüyada arabanın uçtuğunu görmek az çalışarak çok gezeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, huzura erileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan uçtuğunu görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın arka koltuğuna oturmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments