Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek

Rüyada arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek

Rüyada arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada arabayla uçurumdan uçtuğunu gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada arabayla uçurumdan uçtuğunu görmek işinde terfi edeceğine, yenisinin başlayacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan uçtuğunu görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabadan uçuruma düşmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla uçurum görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayı uçuruma atmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla uçurumdan geçmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan arabayla düşmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments