Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan atlayan birini görmek

Rüyada uçurumdan atlayan birini görmek

Rüyada uçurumdan atlayan birini görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, kişinin güzel işler yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan atlayan birini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Rüyada uçurumdan atlayıp ölmemek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını uçurumdan atlarken görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, özel muamele göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan atlayan birini görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kişinin geri planda kalacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan atlarken görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, güvenini sarsacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada uçurumun tepesinde olmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, alim insanlardan sayılacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments