Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan suya düşmek

Rüyada uçurumdan suya düşmek

Rüyada uçurumdan suya düşmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, zenginliğe kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan suya düşmek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada arabayla uçurumdan suya düşmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan suya düşmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, şeref ve rütbeye, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir uçurumdan düşmek buna rağmen kazanç getireceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşmek ölmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, dinde tartışmaya delalettir.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşmek üzere olmak modern insanlarla tanışılacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, helal lokma yiyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments