Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan kurtulmak

Rüyada uçurumdan kurtulmak

Rüyada uçurumdan kurtulmak siparişlerinin çoğalacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Verimsiz işleri, yöntemleri, iş birliklerini ya da ilişkilerini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir ya da yaşananlar bunu gerektirebilir.

Rüyada uçurumdan kurtulmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak her şeyin gönlünce olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına delalettir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak elinin darlığa düşmeyeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments