Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek şan şöhret kazanacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, zenginliğe sahip olunacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan kurtulmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak ekmeğin ve paranın da artacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, eğer işsizse iş bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments