Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sağlığından olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kul hakkına girmeyeceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek büyük başarılar kazanacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine işarettir.

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek idealist davranacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın suya düştüğünü görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada arabanın denize düştüğünü görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada arabanın düştüğünü görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments