Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek kalp kırıklığına neden olacağına, mal ve para sahibi olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, düzenin kurulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma düştüğünü görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, makbul olan mallara kavuşacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, çalışmaları kötüleyeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek gereken sabrı göstereceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments