Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak gördüyseniz:

  • Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak kederleneceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada uçuruma düşen görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin uçurumdan düştüğünü görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan düşerken görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments