Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşeni görmek

Rüyada uçurumdan düşeni görmek

Rüyada uçurumdan düşeni görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, eşlerin boşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hacetinizin giderilmesine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşeni gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments