Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşen birini görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yeni siparişler alacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments