Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan denize atladığını gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan denize atlamak şansının her zaman yaver gideceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada uçuruma atlamak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yokluk içine düşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan atlamak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kar sağlayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan atlamak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak kime gideceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments