Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla uçurumdan atlamak

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, itibarını geri kazanacağına, kalben çok rahat edileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan denize atlamak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan suya atlamak zengin bir hayat sürüleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin uçurumdan atladığını görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan atladığını görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, günahlarından tövbe etmeye, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan atlamak küskünlüklerin oluşacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments