Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma atlamak

Rüyada uçuruma atlamak

Rüyada uçuruma atlamak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, çalışmalarının takdir edileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına alamet eder.

Rüyada uçuruma atlamak gördüyseniz:

  • Başarılı bir izlenim verebilirsiniz.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan suya atlamak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan denize atlamak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek patron koltuğuna geçeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin uçurumdan atladığını görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalettir.

Rüyada uçurum atlamak büyük düşüneceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments