Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma çıkmak

Rüyada uçuruma çıkmak

Rüyada uçuruma çıkmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada uçuruma çıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Rüyada uçurumdan çıkmak yapılan planların alt üst olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma çıkmak bol rızık sahibi olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak iyi bir patron olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına delalet eder.

Rüyada arabayla uçuruma düştüğünü görmek onu alkışlayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine inanılır.

Rüyada uçurumu tırmanmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Rüyada ineğin uçurumdan düştüğünü görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments